» Список статей за Жовтень 2024 року
на правах реклами

Заняття з тактичної медицини

Вчора, 09:41
  • 0
17 жовтня до Чернігівської гімназії 7 завітали інструктори Нацгвардіі. Були проведені заняття з учнями 7 класів з тактичної медицини та надання першої медичної допомоги! Велика подяка за постійну увагу до учнів нашої гімназії.
Заняття з тактичної медицини Заняття з тактичної медицини Заняття з тактичної медицини

День здорового харчування

16-10-2024, 09:35
  • 0
16 жовтня - День здорового харчування. З метою формування в молоді здорового способу життя в Чернігівській гімназії 7 учні 6-х класів обговорили принципи правильного харчування, складали тарілки корисної їжі, навіть створили книгу рецептів смачних сніданків.
День здорового харчування День здорового харчування

Національна безпека України

14-10-2024, 15:27
  • 0
З метою протидії спробам радикалізації молодіжного середовища та недопущення його використання на шкоду державній безпеці України у Чернігівській гімназії № 7 для учнів 8-х класів була організована і проведена бесіда «Національна безпека України. Молодіжні організації радикального спрямування».
Національна безпека України Національна безпека України Національна безпека України

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

14-10-2024, 11:21
  • 0
18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.
З учасниками освітнього процесу Чернігівської гімназії 7 були проведені інформаційно-просвітницькі заходи, обговорили цю проблему в умовах воєнного стану в Україні та за її межами, переглянули фільм «Станція призначення- життя».
З учнями 9-х класів була проведена зустріч з інспектором СОБ Айнзер Мариною Михайлівною, під час якої діти переглянули матеріали щодо протидії торгівлі людьми, ознайомилися з ознаками, які характеризують поняття «торгівля людьми», дослідили Карту допомоги, у якій вказано, куди може звернутися постраждала людина.
Європейський день боротьби з торгівлею людьми Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Увага! Діти на дорозі

2-10-2024, 12:09
  • 0
З 03 по 30 вересня 2024 року у Чернігівській гімназії № 7 походив місячник «Увага! Діти на дорозі». Класними керівниками 1-9 класів було проведено виховні години, вікторини, круглі столи, бесіди з обговоренням, конкурси творчих робіт, заочні подорожі, квести, рольові ігри з питань повторення знань з безпеки дорожнього руху. Класні керівники акцентували увагу на знаннях правил руху пішоходів, разом із учнями розробили маршрути руху від дому до школи і від школи додому. Інспектором СОБ Айнзер М.М. були проведені бесіди про правила користування транспортними засобами.
Вся робота протягом місячника була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.
Увага! Діти на дорозі Увага! Діти на дорозі Увага! Діти на дорозі
Увага! Діти на дорозі Увага! Діти на дорозі

День захисника України

2-10-2024, 08:23
  • 0
"Рідна наша Україно,
Не дам впасти на коліна,
Захищу від злих атак,
Недарма ж бо я-КОЗАК».

День захисника України - це, мабуть, найважливіше державне свято під час повномасштабної війни. Цього дня ми вшановуємо героїв і героїнь, які борються за незалежність своєї Батьківщини. А також згадуємо воїнів, котрі віддали життя за Україну. У Чернігівській гімназії №7 відбулися тематичні заходи: вивчали історію свята, писали листи захисникам, складали пазли, проводили змагання з армреслінгу, брали участь у "Козацьких забавах".
День захисника України День захисника України День захисника України
День захисника України День захисника України День захисника України

Чернігівська гімназія №7

 

Ну що б, здавалося, слова…
Слова та голос - більш нічого.
А серце б’ється – ожива, як їх почує!..
Т.Шевченко