» Список статей за Вересень 2024 року
на правах реклами

День Миру

20-09-2024, 15:16
  • 0
21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні. Цей день є символом надії та співчуття для мільйонів людей, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови суспільства без війн і страждань. В Чернігівській гімназії №7 з нагоди цього дня відбулися виховні заходи. Учні дізналися про історію цього свята, його значення. Виготовляли голубів- символу миру.
День Миру День Миру

Олімпійський тиждень

20-09-2024, 09:16
  • 0
З 16 по 20 вересня в Чернігівській гімназії №7 проходив Олімпійський тиждень, у рамках якого вчителями фізкультури було організовано багато цікавих активностей. Учні початкових класів зустрілися з Олексієм Завертанним, чемпіоном та багаторазовим призером Чемпіонатів України та Європи, членом збірної України з карате. Діти дізналися про цей вид спорту, а також спробували виконати деякі прийоми. Також захопливими були змагання "Веселі старти". Дякуємо Збройним силам України за можливість дітям навчатися, займатися фізичною культурою та спортом, радіти життю!
Олімпійський тиждень Олімпійський тиждень Олімпійський тиждень Олімпійський тиждень

Мандрівний "Музей науки" Малої академії наук

19-09-2024, 20:03
  • 0
Творчо розвиваємо здібності та формуємо справжніх науковців. Саме це гасло використовують учителі гімназії в освітньому процесі.
Не тільки лабораторні, практичні та проєктні дослідження, а й активне позашкільне життя формує у здобувачів освіти стійкий інтерес до пізнання природи. 17.09.2024 р. учні 9-А класу гімназії з класним керівником Ністор В.М. та вчителем хімії Алісеєнко А.І. відвідали мандрівний "Музей науки" Малої академії наук. Це сучасний простір для експериментів, досліджень та відкриттів! Вихованці гімназії вкотре впевнились, що ґрунтовні теоретичні знання у поєднанні з практичними - це вірний шлях до успіху в пізнанні та вивченні природи!
Мандрівний "Музей науки" Малої академії наук Мандрівний "Музей науки" Малої академії наук

Свято Першого дзвоника

2-09-2024, 08:58
  • 0
Найсвітліша дорога у світі — це дорога до знань, до школи. 2 вересня у Чернігівській гімназії №7 пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Свято, яке знаменує початок нових знань, досягнення успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями й учителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого й цікавого. Для учнів 1-х та 9-х класів пройшла святкова лінійка, а для решти класів -патріотичні виховні години, зустрічі з військовими. Цей навчальний рік гімназія почала під гаслом “Починаємо рік з добрих справ”. Учні донатили для ЗСУ замість квітів, адже головне - це наша ПЕРЕМОГА!
Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника
Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника Свято Першого дзвоника

Чернігівська гімназія №7

 

Ну що б, здавалося, слова…
Слова та голос - більш нічого.
А серце б’ється – ожива, як їх почує!..
Т.Шевченко