» Список статей за 07.08.2023
на правах реклами

Відчуття та емоції, які переживають через вторгнення Росії

7-08-2023, 18:02
  • 0
Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через вторгнення Росії. Також вони поділилися швидкими техніками з підтримки себе та інших, які кожен може використовувати у повсякденному житті. Як турбуватися про себе та тих, хто поруч, у періоди стресу – дізнайся більше на https://bf.in.ua/turbota. Підготовлено у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). #психотурбота (спільний текст для відео )
1. Соломія Вітвіцька
2. Світлана Тарабарова
3. Злата Огнєвіч
4. Олександра Заріцька «КАЗКА»

«Ти як?»

7-08-2023, 17:53
  • 0
Прості техніки самодопомоги та підтримки людей поруч відтепер будуть у потягах, на ситілайтах, у теле- та радіоефірах, аптеках і супермаркетах, соціальних мережах. Дякуємо всім, хто прилучається до цієї важливої справи. Разом зробимо турботу про ментальне здоров’я щоденною звичкою українців.«Ти як?»
«Ти як?»

Накриває тривожність!

7-08-2023, 17:45
  • 0
Щоб знизити рівень тривоги, знайдіть предмет, який вміщається в долоню, і зробіть його своїм «амулетом спокою». Це може бути камінець, який ви колись знайшли на пляжі, чи дорога вам прикраса — що більше є приємних спогадів з дрібничкою, то краще.
Коли відчуваєте, що стає зле, візьміть свій амулет, тримайте міцно, мов руку близької людини. Заплющте очі. Зробіть вдииих і вииидииих
Перенесіться думками у той самий приємний момент, пов’язаний з амулетом. Згадайте усі його подробиці. Подумки опишіть сам предмет у руці — його форму, вагу, температуру. І продовжуйте дихати.
Ця проста вправа на усвідомленість має повернути вас у норму. Йдучи у справах, киньте свій «амулет спокою» до кишені. Раптом що, ви готові дати відсіч хвилі емоцій.
Накриває тривожність!

Школа №7

 

Ну що б, здавалося, слова…
Слова та голос - більш нічого.
А серце б’ється – ожива, як їх почує!..
Т.Шевченко